1. Ábhar an chomhaontaithe.
    • Tá an comhaontú seo bailí do shuíomh Gréasáin https://healthy-food-near-me.com agus tugtar i gcrích é idir úsáideoir na suíomhanna seo agus úinéir na suíomhanna (anseo feasta https://healthy-food-near-me.com )
    • Bunaíonn an Comhaontú seo an nós imeachta chun Sonraí Pearsanta an Úsáideora agus faisnéis eile a fhaigheann https://healthy-food-near-me.com a fháil, a stóráil, a phróiseáil, a úsáid agus a nochtadh. Líonann an Úsáideoir sonraí pearsanta.
    • Chun faisnéis a chur, fógra, bain úsáid as an suíomh ar aon cheann de na suíomhanna seo: //healthy-food-near-me.com, ní mór don Úsáideoir an Comhaontú seo a léamh go cúramach agus a chomhaontú iomlán lena théarmaí a chur in iúl. Deimhníonn toiliú iomlán leis an gcomhaontú seo go n-úsáideann an t-úsáideoir an láithreán.
    • Níl sé de cheart ag an úsáideoir faisnéis a phostáil, fógraí, an suíomh a úsáid mura n-aontaíonn sé le téarmaí an chomhaontaithe seo, nó mura bhfuil an aois dlí sroichte aige nuair a bhíonn sé de cheart aige comhaontuithe a dhéanamh nó mura duine údaraithe é fógra ag an gcuideachta a gcuirtear an fhaisnéis sa phost thar a ceann.
    • Trí fhaisnéis a phostáil ar shuíomhanna a úsáideann an láithreán, iontrálann an t-úsáideoir sonraí pearsanta nó, trí na sonraí seo a sholáthar ar bhealach eile, agus / nó, trí aon ghníomhartha a dhéanamh ar an láithreán, agus / nó trí aon chuid den Suíomh a úsáid, aontaíonn an Úsáideoir go sainráite leis an téarmaí an chomhaontaithe seo agus soláthraíonn sé: //healthy-food-near-me.com an ceart sonraí pearsanta úsáideora a fháil, a stóráil, a phróiseáil, a úsáid agus a nochtadh faoi théarmaí an Chomhaontaithe seo.
    • Ní rialaíonn an Comhaontú seo andhttps: Níl //healthy-food-near-me.com freagrach as sonraí pearsanta an úsáideora agus aon fhaisnéis eile a fháil, a stóráil, a phróiseáil, a úsáid agus a nochtadh do thríú páirtithe nach bhfuil faoi úinéireacht nó á n-oibriú ag byhttps : //healthy-food-near-me.com, agus daoine aonair nach fostaithe AvtoTachki .com iad, fiú má fuair an Úsáideoir rochtain ar shuíomhanna, ar bhianna nó ar sheirbhísí na ndaoine seo trí: vt-sláintiúil-bia-gar dom .com nó an nuachtlitir. Faoi rún agus é ag tuiscint, is é an Comhaontú seo an t-aon fhaisnéis atá stóráilte i mbunachar sonraí an láithreáin i stát criptithe agus níl sé ar fáil ach tohttps: //healthy-food-near-me.com.
    • Admhaíonn an t-úsáideoir, i gcás go ndéanann sé faillí ar shlándáil agus ar chosaint a chuid sonraí pearsanta agus sonraí údaraithe, go bhféadfadh tríú páirtithe rochtain neamhúdaraithe a fháil ar an gcuntas agus ar shonraí pearsanta agus sonraí úsáideora eile. https://healthy-food-near-me.com níl sé freagrach as caillteanais a thabhaíonn an rochtain sin.
  2. An nós imeachta chun sonraí pearsanta a fháil.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Fianáin chun seirbhísí a sholáthar ag brath air seo, mar shampla, sonraí a stóráil i gciseán idir chuairteanna;
    • Seoladh IP an úsáideora.
  2. Bailíonn muid gach faisnéis, mar atá, agus ní athraíonn sé maidir le sonraí a bhailiú. Tá an t-úsáideoir freagrach as faisnéis iontaofa a sholáthar, lena n-áirítear faisnéis faoi shonraí pearsanta.https: Tá sé de cheart ag //healthy-food-near-me.com, más gá, cruinneas na faisnéise a cuireadh ar fáil a dhearbhú agus deimhniú na faisnéise a cuireadh ar fáil a iarraidh. más gá, seirbhísí a sholáthar don Úsáideoir.
  3. An nós imeachta chun faisnéis úsáideora a úsáid.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Téarmaí rochtana ar an mbunachar sonraí a sholáthar.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • ar iarratais réasúnacha ó chomhlachtaí stáit atá i dteideal na sonraí agus an fhaisnéis sin a éileamh agus a fháil;
    • más rud é, dar le https://healthy-food-near-me.com, go sáraíonn an Úsáideoir téarmaí an Chomhaontaithe seo agus / nó conarthaí agus comhaontuithe eile idir https://healthy-food-near-me.com agus an Úsáideoir.
  7. Conas an fhaisnéis seo a athrú / scriosadh nó díliostáil.
  1. Is féidir le húsáideoirí ag am ar bith athraigh / scriosadh Faisnéis Phearsanta (fón) nó díliostáil. Féadfar obair roinnt gnéithe de https://healthy-food-near-me.com, a éilíonn go mbeidh faisnéis faoin Úsáideoir ar fáil, ar fionraí ón nóiméad a athraítear / a scriosfar an fhaisnéis.
  2. Stóráiltear sonraí pearsanta an Úsáideora go dtí go scriosann an Úsáideoir iad. Beidh litir (faisnéis) a chuirfear chuig an r-phost a shonróidh an Úsáideoir le fógra leordhóthanach a thabhairt don Úsáideoir faoi scriosadh nó próiseáil eile sonraí pearsanta.
  3. Cosaint sonraí.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Seoladh teagmhála i gcás ceisteanna.
  4. I gcás ceisteanna, mianta, gearáin maidir leis an bhfaisnéis a sholáthraíonn tú, téigh i dteagmháil leis an seoladh ríomhphoist: Support@healthy-food-near-me.com. Arna iarraidh sin i scríbhinn agus ar dhoiciméad a chur i láthair lena mbunaítear a chéannacht agus a údarás, féadfaimid faisnéis a sholáthar don úsáideoir faoin nós imeachta chun faisnéis a fháil faoi shuíomh an bhunachar sonraí.
  5. Athruithe ar an mbeartas príobháideachta.
  6. Féadfaimid téarmaí an bheartais phríobháideachta a athrú. Sa chás seo, cuirfimid an leagan in ionad an leathanaigh ar an leathanach coinníollacha, mar sin déan seiceáil siar go tréimhsiúil https://sláintiúil-food-near-me.com/ comhaontú príobháideachta Tiocfaidh gach athrú ar an gComhaontú i bhfeidhm ón nóiméad a fhoilseofar iad. Ag baint úsáide as an Suíomh, dearbhaíonn an Úsáideoir go nglactar le téarmaí nua an Pholasaí Príobháideachta san fhoclaíocht a bhí i bhfeidhm an tráth a úsáideann an Úsáideoir an Suíomh.
  7. Téarmaí breise.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Sa chás go meastar go bhfuil aon fhoráil den Bheartas Príobháideachta, lena n-áirítear aon togra, clásal, nó cuid de, contrártha leis an dlí, nó neamhbhailí, ní dhéanfaidh sé seo difear do na forálacha eile nach dtagann salach ar an dlí, fanann siad ann lánfhórsa agus go bhfuil siad bailí, agus meastar go ndéantar aon fhoráil neamhbhailí, nó foráil nach féidir a chomhlíonadh gan a thuilleadh gníomhaíochta ag na Páirtithe, a leasú, a leasú a mhéid is gá chun a bhailíocht agus a fhéidearthacht a chur chun feidhme a chinntiú.
  3. Baineann an comhaontú seo leis an Úsáideoir ón nóiméad a úsáideann sé an suíomh, lena n-áirítear socrú an fhógra, agus tá sé bailí go dtí go stóráiltear aon fhaisnéis faoin úsáideoir ar an láithreán, lena n-áirítear sonraí pearsanta.